Shërbimet Tona :

 

Ndërtim Faqesh Web.

Personale apo për kompani, statike dhe dinamike me dizajn sipas kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër, siguri maksimale dhe suport/mirëmbajtje.

Biznesi juaj mund të ketë një faqe të vetën por ju shpesh keni probleme me të, duke mos patur përfitimet apo performancën qe ju dëshironit. Ne mund tju ndihmojmë duke ju ridizenjuar një të re apo duke jua menaxhuar atë aktuale, që me anë të ndihmës e sygjerimeve tona faqa juaj të terheqë akoma më shumë vizitorë se më parë.

Hosting

Ne hostojmë faqet tuaja në serverat më të sigurtë në U.S.A. Gjithashtu ju mund të trasferoni faqen tuaj nga nje server tjeter tek ne. Hosting në një nga kompanitë tona: www.CrunchHost.com me sigurinë më të lartë dhe me performancat më të mira në treg.

Marketing Online.

Duke ju reklamuar sa më shumë biznesin tuaj në rrjete më të gjëra në menyrë qe ju të keni sa më shumë vizita dhe të informoni sa më shumë klientë rreth aktivitetit apo ofertave tuaja.

Menyrat e reklamimit online:

01. PPC (PayPerClick)
02. Promocion me emaile masive
03. Reklamim në rrjetet sociale

SEO (Search Engine Optimization):

Mos pranoni që websitin tuaj ta ndertojë dikush që nuk e ka idene ta optimizoje atë për motoret e kerkimit si Google, Yahoo apo Bing. Heret a vone do të keni nevoje të jeni në faqen e pare kur dikush kërkon fjalet kyce (keywords) te biznesit tuaj ne Google, Yahoo apo Bing. Këta janë motorët e kërkimit më të përdorur në ditët e sotme, të tjerët thjesht ndjekin rregullat e tyre.

Nëse websiti ndërtohet pa pasur këtë në mëndje, kostoja do të rritet dy apo tre here për optimizim pas ndërtimit. Menjëherë pasi websiti është ndërtuar duke pasur ne mendje kodin e optimizimit për motorët e kërkimit, jane edhe disa teknika të tjera kyce për të dale në faqe të parë. Te gjitha këto kryhen në perputhje me udhëzimet e Google dhe Yahoo. Motorët e kërkimit penalizojnë websitet qe nuk ndjekin udhëzimet e tyre, në këtë rast do të duhet shumë kohë për të rihyrë në renditjen e tyre.